Órára még tegyünk félre mindent

ZENE
2013 augusztus 25., 06:24
comments 4

Szürke vasárnap délelőtt, enyhe utórezgésekkel tegnap estéről? Szokás szerint segítünk, egy pontosan erre az alkalomra összerakott válogatással.

Ezen a héten a Tilos rádió dj-je, Pap Dávid Popdavec készült egy speciálisan nekünk kitalált szettel, ami mellett tényleg nincs más dolgunk, mint visszadőlni, becsukni a szemünket, és felkészülni az utóbbi idők legjobb vasárnapkezdésére. Zenei ritkaságok, hatalmas ismeretlen slágerek és rengeteg csodás hang jön most.

444_hangOver_#16 - Pap Dávid Popdavec by !!444!!! on Mixcloud

A hol Popdavec, hol Placid néven fellépő Dávidnak a Tilos rádión több mint tíz éve fut Optimal című műsora, amiben minden létező műfajból kevert már össze zenéket, a pszichedelikus barkácsbluestól a távol-keleti űrzajokon át a sanzonmimiálig, ez a mixe is most hasonló szellemben készült, de a tilosos honlapon több korábbi műve is elérhető. A mixelés mellett Dávid zenei szervezőként is előfordul, 2010-ig éveken át a Sirály kínálatért felelt, azóta meg szerteszét mindenfele szervez programokat.

547672_3800572208854_1850937345_n

A 444 sorozatának ez már a sokadik darabja, érdemes a korábbiak között is bogarászni.

(a Mixcloudra a borítóképet a fortepan.hu oldalról szedtük, a kép Weygand Tibor tulajdona)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.