Visszatér Friderikusz az Atv-re

media
2013 augusztus 26., 05:39

Ezt Németh Szilárd mondta el a Népszavában. Egy beszélgetős műsort vezet majd, ami kedden, szerdán és csütörtökön fog futni az esti híradó után. Ennek örömére itt a legelső Friderikusz Show, egyenesen 1992-ből.

A Friderikusz Show volt az egyik első, és egyébként máig talán a legfontosabb magyar beszélgetős műsor. Friderikusz korábban még nyilvános beszélgetéseket csinált, művházakban lépett fel a talk show-jaival. Aztán 1992-ben elkezdte a tévézést is.

Talk Showja Vitray Tamásnak volt először magyar tévében, de Friderikusz volt az, aki a mai kereskedelmi tévézés alapjait megcsinálta. Egy időben akkora műsor volt, hogy Sylvester Stallone, Larry Hagman, David Hasslehoff és Bud Spencer is szerepelt benne. Ezt azóta se tudta senki megcsinálni a magyar tévében. Sőt, Friderikusznak köszönhetjük Szász Marcit is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.