26 évesen elhunyt Kovács Zoltán, a Győr és a Kispest volt hátvédje

futball
2013 augusztus 27., 14:42

Kovács Zoltán a kispestiek saját nevelésű játékosa volt, az utánpótlás-válogatottakban több mint harmincszor lépett pályára, és a 65 élvonalbeli meccsén két gólt lőtt – írta meg az nso.hu.

Furcsa elképzelések a like-olásról

A labdarúgó haláláról szóló hírt a Facebookra is kitették, ahova caps lockkal ordibálva odaírták:

NYOMATÉKOSAN KÉRJÜK A KEDVES OLVASÓKAT, HOGY NE!!!! LIKE-OLJÁK A GYÁSZHÍRT!!!! KÖSZÖNJÜK!

Mintha egy gyászhírre leadott like nem azt jelentené, hogy értékelik, hogy a lap is beszámolt a halálesetről, és hogy pár sorban megemlékeztek róla, hanem konkrét hullagyalázás lenne. De az is meglepne, ha az nso.hu Facebook-oldalának moderálási elveivel ütközne akárminek a like-olása.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.