Oké, ez eddig a nap videója

Játék
2013 augusztus 28., 09:52

Végre megint választ kaptunk egy fontos kérdésre: igenis leesne Mario és Luigi sapkája az ugrálástól. Tök jó videó, csak fájóan hiányzik belőle, hogy fejjel nekiugorjanak egy téglának.

Mariót eredetileg egyébként nem Mariónak, hanem Jumpmannek hívták, amikor megcsinálták az első játékot a Famicomra (ez ment Amerikában Nintendo Entertainment System néven). A sapka azért kellett, mert a 8-bites gépen nehezen lehetett animálni a haj mozgását.

Az overál pedig azért kellett, hogy jól látszódjanak a mozdulatok. Mikor minden kész lett, akkor jöttek rá, hogy Jumpman nem ácsnak néz ki, mint eredetileg tervezték, hanem vízvezetékszerelőnek.

00yogibear2

De amúgy nem csak Marióék és Maci Laci próbáltak meg parkőrözni, az Office-ban is volt ilyen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.