Az Ossian segíti a rock katonáit a tálibok elleni harcban

zene
2013 augusztus 29., 11:58

Szeptember 14-én lépnek fel a PeCsában a rock katonái, akik a Tűz jegyében című új albumukkal turnéznak. Ennek örömére küldtek egy sajtóközleményt, amiből idézek egy hibátlan bekezdést:

„Talán nincs is olyan, a keményebb zenéket kedvelő ember Magyarországon, aki ne hallott volna az Ossianról – a több mint 25 éve működő zenekar népszerűsége mind a mai napig aranylemezekben mérhető. Egy minap érkezett rajongói levél tanúsága szerint pedig bizony még a bolygó túloldalán is feltűnhetnek a rock katonái. Történt ugyanis, hogy az Afganisztánban katonai szolgálatot teljesítő magyar kontingens egyik tagja nemrég egy posztert kért a zenekartól, amivel a körletüket szerette volna díszíteni, mivel a hazától távol neki és bajtársainak is sok erőt adnak az Ossian dalai. Paksi Endréék örömmel teljesítették a kérést, és a most érkezett fotó tanúsága szerint a küldemény már célhoz is ért!”

ossian 2

Az utóbbi években az általában tűzről és acélról zenélő Ossian hírnevét főleg ez a klip, a volt basszusgitáros Slash-koncertes hisztije, illetve a részegen lenyomott debreceni koncert öregbítette:

Bónusz klasszikus Paksi Endre rajongóinak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.