Eláruljuk, ki utazott a vágy villamosán!

politika
2013 augusztus 30., 09:53

ki ez a titokzatos személy a villamoson

Pár órája megkérdeztük, hogy ki utazhatott tegnap éjjel a Combinón. Most véget ért a tippverseny, és eláruljuk a megfejtést.

A szocialista Lendvai Ildikó utazott tegnap éjjel a Combinón.

lendvai ildikó a villamoson 2

Nevetnem kell azokon, akik szerint a jobboldali GFG menőn villamosozik. Az ügyeletből hazafelé láttam Lendvait BKV-zni, és kiderült, hogy annyi minden mellett még azt az ismeretet is a régi időkből hozta magával, hogyan kell stílusosan villamosozni. A 4-6-os villamoson tegnap éjjel az egyik utas a szexualitás volt.

lendvai ildikó a villamoson

Gratulálunk a megfejtőknek, de azt hiszem, ezzel a két képpel mindenki csak nyert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.