Hende Csaba: tanulás és tudás nélkül nincs honvédelem

hadsereg
2013 augusztus 31., 09:25
photo_camera Georgij Konsztantyinovics Zsukov marsall

Tanulás és tudás nélkül nincs honvédelem - jelentette ki Hende Csaba honvédelmi miniszter szombaton Debrecenben, a Gábor Dénes Elektronikai és Műszaki Szakközépiskola és Kollégium tanévnyitó ünnepségén.

photo_camera Úttörő-címer

Az iskola most először induló két katonai osztályában 70 növendék kezdi meg tanulmányait, a túljelentkezés tízszeres volt - jelezte a miniszter a katonai ismeretek iránti társadalmi igényt.

photo_camera Szocialista propagandaplakát

Hende Csaba - mint fogalmazott - elvárja a katonai szakközépiskolától, hogy a rend, a tisztelet, a hazaszeretet és a nemzeti összetartozás értékei alapján oktassák és neveljék a növendékeket.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.