Még 3 érem a kajak-kenu-vb-n

sport
2013 szeptember 01., 16:01

ősz 8

A magyar versenyzők ma egy aranyat és két ezüstöt nyertek a duisburgi kajak-kenu-világbajnokságon. Győzött az 500 méteres női kajaknégyes (Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Fazekas-Zur Krisztina, Vad Ninetta), így Magyarország 2009 óta zsinórban négyszer nyerte ezt a számot. A Vasbányai Henrik, Mike Róbert és a Lakatos Zsanett, Takács Kincső kenupárosok másodikként értek célba 500 méteren. A magyarok a vb-n eddig 6 aranyat, 5 ezüstöt és 4 bronzot nyertek. (Na jó, ez a gif már tényleg túlzás.) (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.