A gyilkosok elitje

media
2013 szeptember 03., 10:58

Zárásnak itt van az egyik legjobb. És nem is csak újságcikkből, hanem sorozatból is. Evan Wright korábban írt már szerencsejátékról és pornóról is, de egyik sem volt olyan jó, mint amikor a háborúról ír. A háromrészes Killer Elite eredetileg a Rolling Stone-ban jelent meg, de később kibővítette könyvvé is, meg az HBO megcsinálta belőle a kedvenc sorozatomat. Az egyetlen hibája, hogy túl sok karaktert mozgat. A legnagyobb jóság viszont a katonaszleng benne, mint a November Juliet. Sajnos elfogytak az internetről a mosómedvés gifek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.