A fogadóirodáknál Nádas Péter a harmadik legesélyesebb jelölt az irodalmi Nobel-díjra

KULTÚRA
2013 szeptember 04., 19:24

Nem mintha a brit fogadóirodák oddsai annyira sokat jelentenének, de a Párhuzamos történetek szerzője azért idén is az esélyesek között szerepel. A legesélyesebb amúgy a mágikus realizmus japán mestere, Haruki Murakami, ha ő nyer, háromszoros pénzt fizet a Ladbrokers. Majd jön Joyce Carol Oates, hatszoros pénzzel, utána pedig Nádas, hétszeressel. A díjat októberben adják át, és a fogadóirodák tényleg csak találgatni tudnak, mivel jellemzően nem sok információ szokott korábban kiszivárogni a svéd akadémiától. (via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.