Itt nyilván senki nem olvas más újságot,

Média
2013 szeptember 04., 08:05

Sőt, ha olvasna is, sosem vallaná be. Mi ezt teljesen megértjük, de néha muszáj ránéznünk a többi lapra is, úgyhogy tudunk segíteni, hogy mi az, amit tényleg érdemes elolvasni. Ma például az Origo cikkét a több százezer szupertitkos állami iratról, ami most lett nyilvános. "A hetvenes években fél Afrikában kapkodtak a magyar fegyverek után, és a pápa fényesebb jövőt jósolt a szocializmusnak, mint a koktélpartiktól rettegő magyar ügynökök, akik egyébként Che Guevara ereklyéit is elhozták nekünk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.