Bevittek a rendőrségre két Milla-aktivistát a templomtól, ahol Orbán Ráhel esküvője lesz

bűnügy
2013 szeptember 06., 15:47

"Lakossági feljelentés alapján Milla aktivistákat igazoltattak a második kerületi városrendészet emberei, majd a kerületi rendőrkapitányságra kísértek őket. Az aktivisták Orbán Viktor lánya esküvőjének helyszínén, a sebtében kijavított, még meleg aszfaltra a "ROYAL WEDDING 2013" kifejezést írták. Jelenleg mérlegeli a rendőrség, hogy tesz-e feljelentést rongálás miatt." - Írja a Milla a Facebookon.

photo_camera Fotó: Milla Facebook

Simándi Szelim, az egyik aktivista azt mondta, hogy még nem tudni, mi lesz velük, mert a rendőrök most fogják meghallgatni őket, és aztán döntik majd el, hogy szabálysértésnek, vagy bűncselekménynek minősül-e, amit csináltak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.