21:49 Akik tudnak örülni egy miniszterelnök örömének

bulvár
2013 szeptember 07., 19:50

Szemben bizonyos sajtótermékekkel, amelyek között sajnos ott van a Bajnai-Soros tengely által Magyarország lejáratásáért fizetett 444 is, nem mindenki űz gúnyt egy fiatal pár szerelméből, nem rondít mindenki oda az esküvői tortára. Vannak magyar emberek, akik őszintén tudnak örülni a Miniszterelnök örömének.

Ők azok, akikért megérte egyik kézzel a Blikknek adagolni az esküvői infókat, a másikkal meg sápítozni azokon az aljas bulvárfirkászokon, akik nem hagyják békén az ifjú hercegnőt és szívének választottját. Az ő jókívánságaikból válogattunk néhányat Orbán Viktor Facebook-oldaláról. A válogatást kicsit megnehezítette, hogy a gratulációk közé sok károgó keveredett, akik mind a stadionépítésekről akartak valamit megtudni a péntek esti bukaresti produkció után, de végül sikerült elválasztanunk a búzát az ocsútól.

rasi1 rasi2 rasi3 rasi4 rasi5 rasi6 rasi7 rasi8 rasi9 rasi10 rasi11 rasi12

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.