A magyar huligánok miatt kocsihiány lehet a MÁV-nál

Tbg
közlekedés
2013 szeptember 08., 09:03

Legalábbis a MÁV-vonatösszeállítás beszámolója szerint kocsihiány lehet a békéscsabai honállomásű kocsik fordulójában:

a Romániából ma hazaérkező szurkolói különvonat utasai a szerelvény nagy részét teljesen széttörték. A külső és belső felületeken is rengeteg rongálás történt, ezért a kocsik egy ideig még biztosan nem állhatnak forgalomba.

Az IHO közlekedésügyi híroldal szerint mivel a vonat különvonat volt, a károkat a szurkolói csoportnak kell kifizetnie. Vasútbuziknak ez akár jó hír is lehet, írják, így ugyanis legalább felújítják ezeket a kocsikat (IHO).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.