Szijjártó nagyon jó időt futott a félmaratonon

POLITIKA
2013 szeptember 09., 14:05

Kumin Ferenc most nem a Tumblren, hanem Facebook oldalán ad hírt egy fontos kormányzati eredményről.

A helyettes államtitkár azért nem tagadja meg önmagát, a külföldi sajtóban megjelent hazug, lejárató cikkek fényében elemzi a magyar állami vezetők futóteljesítményét.

Hogy ne csak a tragédiáról essen szó a verseny kapcsán: jól szerepelt a kormány egyik tagja, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, aki elismerést érdemlő 1:45:21-es időt ért el. Volt még nála is gyorsabb államtitkár tegnap, Szijjártó Péter 1:29:28-as ideje figyelemre méltó teljesítmény (az összesített 287. helyezett a 7300 befutóból), különösen az én 2:09:28-as időmmel. Gratulálok ezekhez az eredményekhez, és minden sikeresen befutónak!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.