18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csoportosan feszítik magukat keresztre az elbocsájtott paraguayi buszsofőrök

külföld
2013 szeptember 10., 17:29

Paraguayban a buszvezetők nem bíznak szakszervezeteikben. A főváros, Asunción egyik külvárosában negyedik hete tüntetnek amiért az egyik közlekedési vállalat néhányukat elbocsájtotta, miután a sofőrök magasabb bért követeltek maguknak.

photo_camera Ezért úgy döntöttek, keresztre feszítik magukat.
photo_camera De tényleg, igaziból.
photo_camera Összesen 10 sofőr döntött a tüntetés szokatlan, ám valóban látványos módja mellett. Augusztus végén már nyolcan ugyanígy vállalták a mártírságot, de annak nem lett eredménye.
photo_camera Mariano Centurion még a száját is bevarrta.
photo_camera Aztán a kollégáik elszállították a keresztre feszített sofőröket a helyi igazságügyi minisztérium elé, hátha így meghallják a hangukat. Minden fotó: REUTERS/Jorge Adorno

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.