Jó reggelt!

444
2013 szeptember 10., 5:16
comments 1

beetle

Egyből a "valóság ezzel szemben az" című rovatunkkal indítunk, mert tegnap a Quartz azt állította, hogy a VW Transporter a világ leghosszabb ideig gyártott autója. Sajnos ez nem így van, mert bár a Transportert is 63 évig gyártották, a Bogarat viszont 65 évig, aztán 2003-ban abbahagyták. Egyébként a Quartz 60 événél még a Toyota Land Cruisert is hosszabb ideje gyártják (62 év) és nem is tervezik egyhamar befejezni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt