Önök szerint a KDNP kit tesz felelőssé a hajléktalanságért? Igen, a liberálisokat és a jogvédő szervezeteket

POLITIKA
2013 szeptember 11., 17:58
comments 43

Ma vitáztak a Parlamentben a szabálysértési törvényről. Ezzel tenné lehetővé a kormány, hogy a hajléktalan embereket ki tudják tiltani az utcáról. A vitában Lukács Tamás KDNP-s képviselő helyezte új megvilágításba a hajléktalanság látszólag összetett problémáját.

Ugyanazok az emberek, ugyanazok a jogvédő szervezetek ugyanazok a liberális gondolatok, amelyek termelik a hajléktalanságot, azok felszólalnak, és kikérik ezt a hajléktalansági állapotot!

Az a liberális válási gyakorlat ami Magyarországon gyökeret vert, az nem más mint a családot szétverni szándékozó, a család létét megkérdőjelező jogvédő szervezetek, vajon nem azt szolgálják, hogy növekedjen a hajléktalanok száma.

Amikor egyáltalán az a kérdés a parlamentben mi a család, akkor önök kérik számon azt, hogy a hajléktalan ellátásban megfelelő minősége miatt, amikor elkerülhető lennének.

(magyarinfo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.