Walt Disney Szálasi kivégzésekor is kísértett

Tbg
Történelem
2013 szeptember 12., 07:02

Amint az a korabeli filmplakáton látható, érdekes műsorszám szakította meg a Disney-parádés moziműsort 1946 tavaszán. Leadták Szálasi Ferencnek, a nyilasok vezetőjének kivégzését, amit március 12-én, kedden hajtottak végre. Nyilván véletlen egybeesés, hogy Antall József magyar miniszterelnök halálának bejelentésekor is Disney-műsor ment a televízióban 1993-ban december 12-én. A kivégzésről készült híradóanyag nincs fent a filmhíradók között.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.