Illés Zoltán szemetet szed

környezetvédelem
2013 szeptember 14., 13:21
comments 2

szemét illés zoltán

Nem, nem büntetésből, amiért hülyeségeket mondott a parlamentben, hanem azért, amiért a lándzsás hagyományőrzők is lóhátról szedik a műanyag palackokat. Egy sajtótájékoztató után Németh Szilárd csepeli polgármester és Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért felelős államtitkára a kerületi alpolgármesterekkel és a csepeli önkéntesekkel együtt kaparták le a Szent Imre téri villanyoszlopokról az illegális hirdetéseket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.