Boldogan menni az őszbe - Halott Pénz a Hangoverben

ZENE
2013 szeptember 15., 06:45

Ismét a hiphop világa felől próbálunk kezdeni valamit ezzel a bágyasztó, nehezen induló vasárnap délelőttel. Ezen a héten Marsalkó Dávid, azaz Halott Pénz rakott össze nekünk egy mixet, amiben csodálatosan fér meg egymás a klasszikus blues, az eszetlen glitchpop, a falrengető slágerek és a külvárosi hiphop.

Halott Pénz idén futott be igazán, és lett underground-hátterű (már ha van ennek a kifejezésnek bármi értelme a közösségi oldalak idejében) hiphopsztárból országosan ismert előadó. Szövegek mellett a zenék nagy részét is ő írja, a popkulturális utalásokkal meg önironikus gesztusokkal telezsúfolt számaiból szeptember 26-án jön majd ki harmadik lemeze, ami a honlapjáról ingyenes lehet majd letölteni. Mellette még Facebook-on lehet fellelni, és épp tegnap jött ki egy hosszabb interjú vele a Quarton, azt is érdemes elolvasni.

Sorozatunknak volt már korábban 18 másik állomása, más zenészek másmilyen jellegű válogatásaival, azokat is érdemes ám végigböngészni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.