Kis dulakodással és rengeteg borral bírták ki a hosszú parlamenti estét a Smer képviselői

külföld
2013 szeptember 18., 10:00
comments 2
photo_camera facebook.com

A Fico ellen benyújtott bizalmatlansági indítvány után éjszakai obstrukcióba fordult a szlovák parlament keddi ülése. Több ellenzéki képviselő is jelezte, hogy szerinte a SMER tagjai részegek. És bár ezt akkor tagadták, a Joj tévé szerkesztőjének az Egyszerű Emberek pártjának tagjai megmutatták, milyen szemetet hagytak maguk után a Smer képviselői.

Volt egy kis dulakodás is az este folyamán, amikor egy kormánypárti képviselő kivitte a teremből azt a papír-Fico bábút, amit az ellenzékiek hoztak be, hogy helyettesítse a politikust.

Összefoglaló az eseményekről a bumm.sk-n.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.