Minden idők leglátványosabb futballedzői bekattanása

futball
2013 szeptember 18., 22:47

Jürgen Klopp soha nem az az edző volt, aki szenvtelen nyugalommal figyeli a pályán zajló eseményeket, de kedd este úgy durrant el az agya, ahogy játékosnak is csak a legritkább esetben szokott.

Klopp és az általa dirigált Borussia Dortmund Nápolyban játszottak a Bajnokok Ligája első fordulójában. A 30. percben a vendég németek szerb védője, Neven Subotić ápolásra szorult, és míg a pálya szélén várta, hogy a bíró visszaengedje a játékba, az olaszok egy Higuaín-fejessel megszerezték a vezetést.

Klopp nyilván úgy érezte, hogy ha minden védője a pályán van, nem lett volna baj, és dühét a negyedik játékvezetőn vezette le. Egy ideig úgy nézett ki, hogy egyszerűen leharapja a fejét, de végül csak eltorzult arccal nekiesett.

klopp

Kloppot kiállították, a meccset pedig végül a 2:1-re az olaszok nyerték a tíz emberrel játszó Borussia ellen, amelynek kapusa nem sokkal az edző után szintén piros lapot kapott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.