https://444.hu/assets/oroszlan2.jpg

Ma NÉGY 4!4!!44!!!!!! oroszlán született Gyöngyösön

ÁLLAT
2013 szeptember 25., 14:45

Szemben sok más állatkerti állattal, a kisoroszlánokat egyből be is lehet mutatni a kameráknak. Sajnos a nagyközönség még nem láthatja az újszülötteket, de az MTI képei mindenkit kárpótolnak.

photo_camera Ez még semmi, a következő képen GYÖMÖSZÖLVE vannak!!!
photo_camera Ez is semmi, van olyan kép, amin csak egy van, de az hisztizik!!!!
photo_camera IGEN!!! Ezt a képet is le lehet nyomni egy olyannal, amin egy kisoroszlán ÁLMOS!!!
photo_camera Jézusom felrobbantak a petefészkeim!!! Teherbe szeretnék esni egy OROSZLÁNTÓL!!!! Pedig ennél is van jobb, mondjuk egy olyan kép, amin KÉT 2 KETTŐ kisoroszlán ÖSSZEBÚJIK!!!!!
photo_camera Na most pörgött túl az egész, a következő képen csak 1 kölyök legyen, és az se csináljon inkább semmit, mert ezt már nem lehet ép ésszel bírni.
photo_camera Cica!!! KISCICA!!!!!
photo_camera Most már tényleg elég ezekből, még egy kisorszlános kép, és elkezdenek hullani az olvasóink.

További, semmivel sem kevésbé CUKI képek az Állatkert Facebookján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.