A Fidesz kedvenc számának legsúlyosabb remixei

zene
2013 szeptember 28., 18:35
  • A Fidesz szombati kongresszusának is slágere volt a Roxette Listen to Your Heartja, ami a legendás 1990-es reklám óta a párt egyik himnusza.
  • Ilyen személyikultusz-diszkó még biztosan soha nem épült köré, mint ma.
  • A dal eredetileg 1988-as, a dallam viszont nemcsak a fiatal Simicska Lajost fogta meg, hanem számos lakossági elektronikuszene-művészt azóta.
  • Jöjjenek most a legjobb feldolgozások.

Hú, a DHT Remix. Na, az úgy volt, még 2004 körül kábé, amikor ment a Kerényi műsora a Hír tévében, és kimentünk az egész párttal a Pilisbe kicsit megtisztulni (:-DDD) Na akkor volt, hogy a Kerényi kicsit megrévült éjszaka az erdőben, aztán egyszercsak előbújt egy fa mögül agancsokkal a fején, és csak annyit tudott mondani, hogy

Én vagyok a csodaszarvas.

Akkor hallgattuk ezt sokat :-DDDD

Kezeket a magasba! Mindenki készen áll egy jó kis szombathelyi testületi ülésre? ;-DDDD Ez akkor volt, amikor a küldöttekkel kicsit rácsúsztunk a drum and bassre és a Lázár sáskajárásban vezette végig az egész miniszterelnökséget a Kossuth téren. De erről légyszi kuss, más se hiányzik, mint hogy ezen csámcsogjon a hvg ;-)))

Jaj nee, mi ez a lehozós deep? Tibor baszki, gyere ide. Tudod, hogy megmondtam, hogy bárkit felvehetsz dolgozni, de arról nem volt szó, hogy a pártbulikon ők kezelik a zenét! Na, dörrenj rájuk, hogy húzzanak el valahova kommentelni és csavarjál egyet a tracken!

Hát erről beszélünk! Oda nézd már, a Budai hogy tolja a limbót két alaptörvénnyel a koronateremben :-DDDD Mennyire kész van. Kövér indítja a vonatot, beszállás! Si-hu-hú, benyújtom a BULITÖRVÉNYT, ellenszavazat nélkül átment!!!

Roxette 2pac B.I.G - Listen to Your Heart [Brand New 2010 Remix] by Eduardo J. Díaz Portillo on Mixcloud

Hu, kicsit lassuljunk le. Mi? Haby baszki, milyen arc vagy, nagyon szeretlek! Hadd hadd túrjak bele abba az ezüst taréjodba. Akkor vagy a legcukibb, amikor azt hiszed, hogy néger vagy :-D Na figyeljetek, itt az összes kormányautó, húzzunk le Füredre a Lajosék kikötőjébe és nyomjuk a meztelen fürdést! Mehet? Nem, Jani, nem vezethetsz! Nyomás, mielőtt beleírom az alkotmányba :-DDDDDDD

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.