Zökkenőmentesen indult az M1-en Rákay Philip egymilliárdos szeretlek-hétvégéje

tévé
2013 szeptember 28., 07:32
photo_camera Zajlik a szüret, telik a puttony, a háttérben a Muslica együttes dalol Rákay Philip egymilliárdos hétvégi álmában

Borbás Marcsi és Szujó Zoltán vezeti Rákay Philip egymilliárd forintos televíziós álomhétvégéjét. Rögtön mondták is a bevezetőben, hogy

ritka, hogy az egész ország megmozdul.

Egyben mindenkit felszólítottak arra, hogy látogasson haza a szülőfalujába vagy a szülővárosába, mert ahogy szüretelnek, és leszedik a zöldséget meg a gyümölcsöt, úgy nekünk is édemes "a lelkünkben és fizikailag is hazatérni", bár ez nem volt egészen világos.

További érdekességek:

  • Az M1 mellett az itthonvagy.hu-n is lehet követni az eseményeket
  • A kétnapos műsor körkapcsolás jellegű lesz, éjjel-nappal, de inkább nappal
  • Ha valaki elég izgalmas vagy megható üzenetet ír be az itthonvagy.hu-n, akkor azt a képernyő alján futó sávba is kiírják.
  • Szekszárdról már be is jelentkezett egy ember puttonnyal a hátán. Zajlik a szüret, a háttérben a Muslica együttes énekel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.