Itthon vagy – Magyarország nem szeretlek

Média
2013 szeptember 30., 14:32

Az MTVA szerint a Rákay Philip által megálmodott hétvégi Itthon vagy! Magyarország szeretlek című 992,3 milliós projekt 20 órás műsorfolyamát összesen 3,5 millióan nézték az M1-en, a Dunán és a Duna Worldön. A közvetítések mellett az MTI kb. 40 hírt írt az eseményről. A délelőtti műsorok nézettsége 150-200 ezer, a délutániaké 200-280 ezer ember között volt. A legnézettebb a vasárnap este 21:30 és 22:00 közötti NAGY TŰZ közvetítése volt: a három csatornán együtt 356 ezer nézővel – írja az MTI.

A hétvégi közvetítést, amin 500 munkatársuk dolgozott, a közmédia sikerként értékelte. Pedig a vasárnap esti mutatókkal az MTVA be sem fért a hét 20 legnézettebb műsora közé, sőt, a közmédia csak a 19. helyen szerepel egy Híradóval, illetve a tegnapi Indul a bakterházzal szerezte meg a 17. helyet is. De az őrtüzek 356 ezer nézője mellé még 260 ezer kellett volna a 20. helyhez, de azt is egy csatornán kellett volna, hogy nézzék. Az MTVA ezzel a nézettséggel egy hete sem került volna be a top 10-be.

A műsorfolyamról írt kritikánk itt olvasható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.