444 + mobil = WIN

TECH
2013 október 02., 12:26

Majdnem teljesen új tegnap óta a négyégynégy mobilváltozata. Ha ön eddig rettenetesen utálta, ahogy a telefonján kinézett az oldalunk, most akkor is adnia kell nekünk még egy esélyt!!!44!!!44

Szóval ezeket tudjuk mostantól:

  • Az Nagy Fekete Fejléc helyére Vékony Fekete Fejléc került.
  • Van két új, fontos, okos gomb a fejlécben. Az egyikre az a szó van írva, hogy "FONTOS". Pont így, betűkkel. Ha ezt a gombot megnyomja, akkor azokat az anyagokat fogja látni, amit a szerkesztőség valamiért fontosnak gondol. Mellett a másik gombra az a szó van felírva, hogy "FRISS". Ha ezt a gombot nyomja meg, akkor azokat a posztokat fogja látni, amiket éppen most raktunk ki. Szóval a műsorvezetést.
  • A két új gomb mellett, azoktól jobbra található egy úgynevezett "hamburger ikon". Három vízszintes vonal egymás alatt. Ha erre az ikonra bök, akkor kinyílik az új mobilmenü, ahonnan mindenféle fontos dolgot elér. Ez az ikon elkíséri önt bármerre is járjon a 444-en, hűséges társa lesz a tartalomfogyasztás közben.
  • Sokkal gyorsabb a site mobilon, mint eddig volt. Jó, ez tényszerűen nem igaz, de érzésre gyorsabb lett. Az is valami.

Mi nagyon igyekeztünk tesztelni mindent, hogy jól működjön. Főleg Iphone-on és Androidon. Csak Iphone-on és Androidon. Szóval, ha önnek mondjuk Windowsos telefonja van, és valami nem működik úgy, ahogy kellene neki, akkor írjon a thereifixedit@444.hu emailre, és utánanézünk mit lehet tenni.

photo_camera Az új, vékonyabb fejléc.
photo_camera A műsorvezetés. Ezt fogja látni, ha megnyomja a "FRISS" feliratú gombot.
photo_camera A menü nyitva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.