Mol: Továbbra is Hernádi irányítja a vállalatcsoportot

gazdaság
2013 október 02., 08:16

Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgatóként a folyamatban lévő eljárás ellenére a továbbiakban is teljes jogkörrel irányítja a vállalatcsoportot - közölte a Mol Nyrt. azután, hogy Hernádi az Interpol vörös körözési listájára is felkerült.

A közlemény szerint "a Mol Csoport társasági irányítási rendszere a felügyelő bizottsággal, az igazgatósággal és az ügyvezető testülettel megfelelő struktúra arra, hogy kezelje a vállalatcsoport valamennyi operatív ügyét a kialakult helyzetben is. Amíg a jogi ügy számunkra kedvező módon le nem zárul, Hernádi Zsoltnak magánszemélyként

nyilvánvalóan kényelmetlen lesz,

hogy nem tud külföldre utazni, és ez bizonyos protokoll feladatok ellátásában is akadályozhatja" - írja a társaság közleménye. Szerintük ez semmilyen módon nem gyengíti az elnök-vezérigazgatót abban, hogy teljes jogkörrel irányítsa a vállalatcsoportot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.