Csányi házánál vertek sátrat devizahiteles tüntetők

POLITIKA
2013 október 04., 19:51

A Nem Adom a Házam Mozgalom aktivistái demonstrálnak a XII. kerületi Laura utcában szombat délelőttig.

photo_camera Fotó: ittlakunk.hu

"Előző állomásunk Orbán Viktor háza volt, a Cinege utca 5-ös és 17-es számnál, mert a miniszterelnök lakhelyének két kijárata van. Azt is bejelentettük, de aztán a rendőrség hajnalban rajtunk ütött és felszólított, hogy távozzunk"

- mondja Póka László szervező, akit nemrég letartóztattak azért, mert azzal fenyegetőzött, hogy csákánnyal veri be bankok kirakatát, ez pedig terrorcselekménnyel való fenyegetés. Most csak egy papírmasé csákány van nála.

A tüntetők között van egy újpesti asszony, akinek havi jövedelme 58 ezer forint, de lakására 250 ezer forint a törlesztőrészlet. Még a közüzemi számlákat sem képes kifizetni.

Egy másik asszony az ittlakunk.hu tudósítása szerint arról beszél, hogy családjával egy nyaralóra vettek föl devizahitelt, a jó levegő miatt költöztek oda két beteg gyerekükkel. A törlesztőrészletük közel megháromszorozódott, most menniük kell.

Az utcát a Fülemile út felől rendőrautó vigyázza négy rendőrrel. A tüntetők még nem látták Csányit se be-, se kihajtani innen.

Forrás: ittlakunk.hu, a többi kép itt tekinthető meg

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.