Rogán végre feltüzelte a hallgatóságot

Az se véletlen ám, hogy ki van kormányon! Míg az LMP ókori logikai problémákra keres megoldást, az MSZP pedig csak a problémákat látja, Harrach Péter, a kereszténydemokraták vezérszónoka megoldást is talált a problémára:

segítsenek a szegényeken a gazdagok!

Ő maga például a saját jövedelméből fog felajánlani a szegényeknek, és bízik a hólabdaefektusban! A kormány válaszában a rezsicsökkentésről beszélt, ami Soltész miklós szerint maga a szolidaritás.

A jobbikos Mirkóczki Ádám felszólalásában is elhangzott a szolidaritás, pedig az a soroksári gyilkosságról szólt. Illetve arról, hogy Mirkóczki szerint a bűncselekmények áldozatai kizárólag nők, gyerekek vagy idősek. Kontrát Károly belügyi államtitkár szerint Mirkóczki megalapozatlan állításokkal riogatott, a soroksári gyilkos elfogására pedig "minden esély megvan".

„Egészen horrorisztukus vuduszertartást láthattunk a tévéképernyőkön!“

Ezt már Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője mondta. Témája az Orbán-szobor ledöntése volt. Illetve az, hogy Bajnai a Reutersnak adott interjújában a különadók visszavonását ígérte. Rogán logikájában ez azt jelenti, hogy Bajnai

el fogja venni a nyugdíjasok pénzét!!4!

Ez talán nem lesz meglepetés: a kormány egyetértett Rogán Antallal. Az már inkább, hogy Rétvári államtitkár Dopemant is idézett, mert Dopeman szerint Bajnai beszari.

Tudósításunkat a parlament hétfői üléséről itt olvashatja.