Costes, Onyx, Zóna – a legjobb éttermek a Gault&Millau szerint

gasztronómia
2013 október 10., 13:23

Megjelent a Gault&Millau Magyarország 2014 étteremkalauz. A Gault&Millau magyarul gómijó, és a világ egyik legismertebb és legprofibb étteremkalauza. Húszpontos rendszerben értékel, meg mindenféle szakácssapkákat is oszt, de azt most mindegy.

Minthogy a Gault&Millau magyar online verziójával ilyen szimbiózisfélében (perszonálunióban) vagyunk, nem ismételgetjük végig az eredményeket, végig lehet böngészni a gomijo.hu-n.

A legjobbakat azért idemásoljuk:

17 pontosak:

  • Costes Restaurant
  • Onyx étterem
  • ZONA Bisztró

16

  • Csalogány 26 étterem
  • Laci!Konyha!
  • Salon Restaurant

15

  • Alabárdos Étterem
  • Arany Kaviár étterem
  • Borkonyha

14

  • Bock Pest Bisztró
  • Fausto's Ristorante
  • Gusteau Mád
  • Kistücsök étterem (Balatonszemes)
  • La Plaza Iberostar Hotel
  • Mák bisztró
  • NOBU
  • Susogó étterem (Pécs)

13

  • Anyukám Mondta (Encs)
  • Aszú étterem
  • Baltazár
  • Bock Buda Bisztró
  • Brill bisztró
  • Château Visz Kastélyszálló étterme
  • Chianti Étterem
  • IKON Restaurant, Debrecen
  • Jankovich Kúria étterme
  • La Maréda Étterem és Bisztró
  • Mandula Étterem és Bor Bár
  • Pavillon de Paris Étterem
  • Ráspi Vendéglő
  • Vár: a Speiz

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.