Megjelent a Gault&Millau Magyarország 2014 étteremkalauz. A Gault&Millau magyarul gómijó, és a világ egyik legismertebb és legprofibb étteremkalauza. Húszpontos rendszerben értékel, meg mindenféle szakácssapkákat is oszt, de azt most mindegy.
Minthogy a Gault&Millau magyar online verziójával ilyen szimbiózisfélében (perszonálunióban) vagyunk, nem ismételgetjük végig az eredményeket, végig lehet böngészni a gomijo.hu-n.
A legjobbakat azért idemásoljuk:
17 pontosak:
- Costes Restaurant
- Onyx étterem
- ZONA Bisztró
16
- Csalogány 26 étterem
- Laci!Konyha!
- Salon Restaurant
15
- Alabárdos Étterem
- Arany Kaviár étterem
- Borkonyha
14
- Bock Pest Bisztró
- Fausto's Ristorante
- Gusteau Mád
- Kistücsök étterem (Balatonszemes)
- La Plaza Iberostar Hotel
- Mák bisztró
- NOBU
- Susogó étterem (Pécs)
13
- Anyukám Mondta (Encs)
- Aszú étterem
- Baltazár
- Bock Buda Bisztró
- Brill bisztró
- Château Visz Kastélyszálló étterme
- Chianti Étterem
- IKON Restaurant, Debrecen
- Jankovich Kúria étterme
- La Maréda Étterem és Bisztró
- Mandula Étterem és Bor Bár
- Pavillon de Paris Étterem
- Ráspi Vendéglő
- Vár: a Speiz
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.