Szörnyű a brüsszeli bürokraták élete

2013 október 10., csütörtök 13:58
A menza. Borzasztóan rossz hangulatú népétkezde.

A közvetítés eddig azért akadozott, mert ebédeltem egyet a német adófizetők pénzén. A Berlaymont hatalmas menzája egészen olyan, mintha az IKEA étkezdéjét valami áltisis konyhával kereszteznék. Ráadásul a féléves litván elnökség idején vagyunk, szóval litván kaják voltak.

IMG_20131010_132939

Én ezt a remeket ettem. Párolt káposzta, krumplipüré, valami hús és egy joghurt mézzel. Szélsőségesen közepes volt, de legalább nagy adag. Hol van ez a lecsóhoz, vagy a paprikás krumplihoz képest, kérdem én.

Litván remekek

Most már viszont biztos vagyok abban, hogy az Európai Unió szépen lassan apró darabokra fog esni. A Berlaymont nem csak egy hatalmas épület, de kis mágneskártya nélkül sehova se lehet bemenni az aulájából. Annyira nem, hogy nem tudtam kimenni a kertbe cigizni, mert a forgóajtó csak kártyával nyílt, én meg olyat nem kaptam.

Így dolgoznak az unió napszámosai.

Megetettek, aztán egy órára bebörtönöztek az unió rabszolgái. Miniszterelnök Úr, eddig kétkedtem, de mostantól teljes szívvel ön mellett állok. Így nem lehet élni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt