Szörnyű a brüsszeli bürokraták élete

eu
2013 október 10., 13:58
photo_camera A menza. Borzasztóan rossz hangulatú népétkezde.

A közvetítés eddig azért akadozott, mert ebédeltem egyet a német adófizetők pénzén. A Berlaymont hatalmas menzája egészen olyan, mintha az IKEA étkezdéjét valami áltisis konyhával kereszteznék. Ráadásul a féléves litván elnökség idején vagyunk, szóval litván kaják voltak.

IMG_20131010_132939

Én ezt a remeket ettem. Párolt káposzta, krumplipüré, valami hús és egy joghurt mézzel. Szélsőségesen közepes volt, de legalább nagy adag. Hol van ez a lecsóhoz, vagy a paprikás krumplihoz képest, kérdem én.

photo_camera Litván remekek

Most már viszont biztos vagyok abban, hogy az Európai Unió szépen lassan apró darabokra fog esni. A Berlaymont nem csak egy hatalmas épület, de kis mágneskártya nélkül sehova se lehet bemenni az aulájából. Annyira nem, hogy nem tudtam kimenni a kertbe cigizni, mert a forgóajtó csak kártyával nyílt, én meg olyat nem kaptam.

photo_camera Így dolgoznak az unió napszámosai.

Megetettek, aztán egy órára bebörtönöztek az unió rabszolgái. Miniszterelnök Úr, eddig kétkedtem, de mostantól teljes szívvel ön mellett állok. Így nem lehet élni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.