Tökre megértem Deutsch Tamást

eu
2013 október 10., 08:49
comments 1
photo_camera Sajnos semmi nem látszik belőlük.

Hogy egész nap csak twitterezik. Ismerik azt a viccet, hogy három skandináv akadémikus bemegy egy brüsszeli hotelbe? Nem? Azért nem, mert ilyen vicc nincs. És azért nincs, mert ez egyáltalán nem vicces A fenti emberek beszélnek éppen gazdasági policymakingről és monitoringról.

Huebner, Patomaki és Hemerijck úr is Észak-Európa tudósnemzedékét gazdagítja, és előadói habitusuk is ehhez mérten szangvinikus. Ha tényleg az a helyzet, hogy a brüsszeli bürokratáknak egész nap ezt kell elviselnie, akkor megértem, hogy szabadidejükben kisebb országokat terrorizálnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.