Ha valamiben nagyon erős Brüsszel, akkor azok a kormányok

eu
2013 október 13., 14:30

berlaymont

A fenti kép például tök jól illusztrálja a Brüsszelben tomboló intézményi őrületet. Jobbra a Berlaymont látható, az Európai Bizottság főhadiszállása, balra pedig egy hatalmas épületben az Európai Unió képviselete Belgium felé.

Brüsszelben egyébként hat darab kormányzat működik: Belgium fővárosa, az EU de facto fővárosa, Brüsszel-régió központja, a flamand közösség központja, a francia közösség központja és Brüsszel város központja. Már ha feltételezzük azt, hogy Belgiumnak épp van kormánya, ami azért nem mindig igaz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.