Lesz-e a kétszáz forintomból tizenhatezer?

sport
2013 október 15., 17:51

2013-10-15 19.43.08

Hogy hogyan lehet izgalmassá tenni egy amúgy nem túl izgalmas selejtezőkört?

Én például úgy próbálom, hogy fogok négy meccset, ami ugyan külön-külön mind bejöhet, de azért mindre nincsen sok esély, rárakok erre 200 forintot, és kíváncsian várom a végeredményt.

A meccseket online követem, itt fogok majd szitkozódni, akárhányszor cserbenhagy a valóság. Kezdés nyolckor.

20.22: Az a szerencse, hogy már jó eséllyel az első két meccset el fogom tudni bukni, és akkor legalább nem kell sokáig izgulnom a később kezdődő svéd-németen.

12 perc után máris vezet Izland, Sigthorsson góljával, szóval most szurkolhatok a norvég feltámadásért.

20:38: vissza a bizniszbe! Daniel Omoya Braaten góljával egyenlített Norvégia, dánok pedig már a huszadik percben kettővel vezetnek szerencsétlen máltaiak ellen!

21:01 három meccs félidőnél jár, és eddig minden stimmel: döntetlen két meccsen, 4-0-ra vezetnek a dánok. Hogy mi a trükk? Hát hogy az ilyesmi úgyse jön be soha végül.

21:16 a svédek közben vezetnek otthon a németek ellen, ezért hiába minden eddigi jó eredmény. Sosem drukkoltam még így német gólnak!

21:35 a 74-ik percben gólt szerző svájci Granit Xhaka szinte elérhetetlen távolságba lőtte a reményeimet

21:52 a livescore szerint 1-0 lett a vége is a svájci-szlovén meccsnek, ezzel véget is ért a magyar internet történetének egyik legeseménytelenebb és unalmasabb közvetítése. Természetesen nem csináltam 200 forintból 16 ezret, a tanulságokat mindenki vonja le maga.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.