1340 dollárból a Föld körül

életmód
2013 október 16., 08:25
comments 1

Alissa Haupt először is kiváltott egy Master Cardot, amivel járt egy 30 ezer mérföldes törzsutaskedvezmény. Aztán a US Airwaysnek volt egy akciója: egy törzsutasmérföldet vesz, kettőt kap. Haupt vett 30 ezret 1200 dollárért, és kapott hozzá még harmincat ingyen, így már össze is jött a 90 ezer mérföld, ami ahhoz kellett, hogy Minneapolisból egy csomó egzotikus megállóval eljusson Sanghajba.

A törzsutasmérföldek gyűjtögetésének nagy hagyománya van az USA-ban: van, aki 4 milliót szedett össze úgy, hogy egydolláros pénzérméket veásárolt fel, és van, akinek 3000 dollár értékű, 12 150 adag csokipudingból jött össze 1,2 millió.

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.