Az év végéig eldől, államosítják-e a Pető Intézetet

politika
2013 október 17., 03:01

A Magyar Nemzet szerint folynak az egyeztetések arról, hogy az anyagi támogatáson túl miként lehetne a Pető Intézet működését hosszú távon garantálni. Schaffhauser Franz, a Pető Intézet rektora szerint a kérdéssel foglalkozó munkacsoport két héten belül meghozhatja a döntését. A fenntartóváltás a főiskola működését nem érintetné negatívan, a képzési feladatok ellátásában semmi nem változik, mondta a rektor.

Mi pont egy hete írtuk meg, hogy államosítják az intézetet, ehhez képest nyilván az az újdonság, hogy két hétig elfontoskodik egy munkcsoport, és csak aztán jön az államosítás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.