A világ legnagyobb parasztjai sorozatunkból: a szegedi trolivezető

Ádám Szegeden utazott trolival, és az egyik ülésen felejtette a pénztárcáját. Mikor erre rájött kiszaladt a végállomásra, ahol még bent állt a troli, amivel utazott. Felkéredzkedett, de a sofőr azt mondta neki senki sem találta meg a pénztárcáját, vagy legalább is neki biztosan nem adták le. A sofőr kérdezte, hogy volt-e a tárcában pénz, Ádám azt válaszolta, hogy nem.

Mivel a végállomás messze van Ádám lakásától, ezért fennmaradt a trolin, és hazafelé tovább keresgélt. Útközben két csaj, aki már korábban is vele utazott megkérdezte tőle, hogy mit keres, ő pedig mondta nekik, hogy a pénztárcáját. A lányok azt mondták, hogy nem sokkal azután, hogy ő leszállt egy utas megtalálta a tárcát, és odaadta a trolivezetőnek.

Ádám visszaballagott a sofőrhöz, aki már emlékezett, hogy tényleg mintha leadta volna egy tárcát, de aztán az eltűnt. Miután Ádám és a lányok leszálltak, hogy felírják a troli számát, és rendőrt hívjanak a sofőr kotorászni kezdett a táskájában, előkapta Ádám pénztárcáját, és kidobta a troli ablakán.

A sofőrnek felmondtak, a rendőrség nyomoz.

(szegedcafe)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.