Figyelj, van egy tök jó ötletem! Én fellököm azt a srácot, te felveszed videóra, és kirakjuk a youtube-ra. Mi baj lehet?

Szóval Angliában, Birminghamben egy gyerek tényleg  azt gondolta, hogy jó móka lesz fellökni egy utcai mutatványost, az egészet felvenni egy telefonnal, és felrakni a netre. Tévedett.

Illetve odáig stimmelt a dolog, hogy fellöki a mutatványost, aki ráesik egy kisgyerekre, ő meg vigyorogva elrohan. A dolog a feltöltésnél csúszott félre. Mert hogy valami megmagyarázhatatlan okból a legtöbb user nem szórakoztatónak találta a videót, hanem felháborítónak. Valaki szólt a rendőrségnek is, akik meg nyomozni kezdtek. De nem ez volt a srácok legnagyobb baja.

Hanem az, hogy egy birminghami nightclub tulajdonosa fél év ingyenes fogyasztást ajánlott bárkinek, aki azonosítja a támadót. A Justiceporn subredditen ez nem tartott nagyon sokáig. A fiúk állítólag most bujkálnak, mert elég sokan keresik őket a városban, beleértve a rendőrséget is, ahová a nightclub elküldte a helyes megfejtést. (gawker)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.