Gyurcsány Ferenc egy kicsit elrontotta a hangulatot

POLITIKA
2013 október 23., 13:51
comments 8
  • Gyurcsány odaszólt a szövetkező MSZP-nek és Bajnainak a Műegyetem rakparton.

Bajnai pártjának és az MSZP-nek üzent a legnagyobb üdvrivalgással fogadott Gyurcsány Ferenc, aki szerint antidemokratikus a két párt választási együttműködése, amiből ugye kizárták a Demokratikus Koalíciót.

A tárgyalásokat nem befejezni, hanem kinyitni kell.

Szerinte az ellenzéknek egy közös vezetőre van szüksége, nem kettőre vagy háromra. Ha ő lenne az akadálya, ő hátra lépne.

photo_camera A legnagyobb üdvrivalgás Gyurcsányt és ezt a molinót foadta

De nem ő az akadálya, kiabálja rekedten Gyurcsány, aki mindent meg fog tenni, felszántja az országot jobbra vagy balra. Nem önzés kell, hanem áldozat kell, a haza érdekében szolgálata, bármi áron.

Ő ott lesz amúgy a parlamentben, ahogy a pártja is, nem magáért aggódik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.