Új szint a takarékoskodásban az MSZP-nél (Frissítve: nincs új szint, két koszorú volt)

POLITIKA
2013 október 23., 15:28

A Kaposvár Most felvételei szerint Pintér Attila, az MSZP városi elnöke és Máté Zsolt, a párt 2010-es önkormányzati képviselőjelöltje azt a koszorút használta fel újra, amit Pintér kedden este Mesterházy Attilával és Harangozó Gábor megyei MSZP-elnökkel már egyszer elhelyezett Kaposváron Nagy Imre szobránál. Az este elhelyezett koszorút egy videó szerint néhány perccel korábban a párt két aktivistája vitte el a helyéről, azt tették vissza Pintérék a szoborhoz.

Pintér Attila levélben tisztázta a félreértést: „A koszorút elkészítő és kiszállító vállalkozó aznap, az ünnepség előtt vitte a koszorút a helyszínre, ahol még sem a rendezők, sem a párt részéről nem volt jelen senki, ezért helyezte el a koszorút a talapzaton az előző este óta ott lévő mellé. Arról, hogy a koszorúnk a talapzaton van, már – s ezt igazán sajnáljuk – csak a műsor kezdete után értesültünk. Ezért voltunk kénytelenek az időközben a szobor mögött elhelyezettek közül elhozni azt, amely – hangsúlyozzuk -– szigorúan csak erre az alkalomra készült. Tény, hogy ez félreértésekre adhatott okot, viszont a fent vázolt körülményeket mind a jelen lévő szervezők, mind a koszorút kiszállító vállalkozó igazolni tudják.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt