https://444.hu/assets/csanyitabor8.jpg

Ezt vette Csányi 1,65 milliárdért

gazdaság
2013 október 24., 15:14

A Svábhegy tetején található XII. kerületi, két és fél hektáros gyerektábort vásárolta meg az OTP elnökhöz köthető Galina Investment Kft.. De mit is vásárolt Csányi Sándor közvetlenül a szomszédjában?

csanyitabor9

A Fülemile utcai volt úttörőtábor a bankvezér házától pár lépésre található, a Laura utca végén.

csanyitabor7

A tábor területén található egy lehangoló beton focipálya, MLSZ-elnökként dicséretes tulajdon.csanyitabor6

Ez a remek felirat is már Csányié. A kerületi vezetés szerint az egykori tábort nem éri meg felújítani, ezért adták el. csanyitabor5

Romantikus pad I. csanyitabor1

Romantikus pad II. csanyitabor2

Beton pingpong asztal is a két és fél hektáron. csanyitabor3

Leveles kosárlabda pálya. csanyitabor4 copy

A volt önkormányzati terület 1 600 000 000 forintért kelt el. Az új gyerektábor 1,7 kilométerrel odébb, nehezebben megközelíthető helyen lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.