A világ legrosszabb kapusa egyben a világ legrosszabb színésze is

2013 október 28., hétfő 8:18

Szomorú, hogy amikor azt hittük, hogy végre megint adtunk valami maradandót a futballvilágnak, pillanatok alatt homályosítják el a győri kapus érdemeit.

Ha ez Magyarországon történik, a néző csak legyint, hogy megint bundameccset lát. De hogy Németországban, a Bundesligában sikerült három ilyen potyagólt kapni, arra nincsenek szavak.

Oliver Baumann, a Freiburg kapusa sokszoros német utánpótlás-válogatott, de még csak 23 éves, így érthető, ha nincs még meg a kellő rutinja, hogyan játssza el, hogy gólt rúgasson az ellenféllel, utána viszont hitelesen dühöngjön.

Baumann egyébként nem ennyire rossz kapus, az előző fordulóban még majdnem a legmagasabb osztályzatot kapta a Kickertől, a Brémával játszott 0-0 után. De azért voltak már rossz pillanatai is a bajnokságban, kapott egy ötöst a Dortmundtól, de a legrosszzabb osztályzatot kapta a szezon elején a Bayer Leverkusen elleni meccsen. 2,1-es a kapott gólátlaga meccsenként, a Freiburg utolsó előtti.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt