Hamis PET-palackgyártó nagyhatalom vagyunk

bűnügy
2013 október 28., 10:29

Münchenben bukott le egy magyar férfi, aki egy rakás hamis PET-palackot váltott be bevásárlóközpontok automatáiban. Darabonként 25 eurócent a betéti díj.

Az Abendzeitung München cikke szerint a rendőrség nagy értékű csalás gyanúja miatt indított nyomozást. A gyanújuk szerint valahol Magyarországon százezerszám gyártják a PET-palackokat, amik nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, hanem kiviszik Münchenbe, és ott beváltják. Olyan mennyiségű palackot találtak, hogy számításaik szerint a csalók több tízezer euróval károsíthatták meg a szupermarketeket. (origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt