Seggnyalásra kötelezte volna a parlamenti képviselőket a trágár aláírásgyűjtő!

Kikerültek a Nemzeti Választási Bizottság oldalára a mai tanácskozáson hozott határozatok. A bizottság 15 aláírásgyűjtési kezdeményezést utasított el: H. G. magánszemély tizenhárom kezdeményezést, de összesen csak négy kérdést (mindegyiket legalább háromszor) nyújtott be. Mindegyik kérdés a devizahitelezésről szólt, és nélkülözte a trágárságot.

Nem úgy M. J. magánszemély aki ezt a két kérdést tette volna fel népszavazáson:

Egyetért-e Ön azzal, hogy annak az országgyűlési képviselőnek, aki a http://devizarabszolga.5mp.eu/ oldalon rögzített, 2013. évi MIC. számú, Devizarabszolga Felszabadító Törvényt 2013. augusztus 20-ig nem szavazta meg, biztosítsanak lehetőséget arra, hogy az Alaptörvénynek megfelelően – jogegyenlőség elve alapján – ne csak a Bankárok, hanem a devizaadósok seggét is kinyalhassa?

illetve

Egyetért-e Ön azzal, hogy 50.000 Ft pénzbüntetésre ítéljék azt a devizaadóst, aki a http://devizarabszolga.5mp.eu/ oldalon rögzített, 2013. évi MIC. számú, Devizarabszolga Felszabadító Törvényt, 2013. augusztus 20-ig meg nem szavazó országgyűlési képviselőnek nem biztosít lehetőséget arra, hogy az Alaptörvénynek nem biztosít lehetőséget arra, hogy az Alaptörvénynek megfelelően – jogegyenlőség elve alapján – ne csak a Bankárok, hanem az Ő seggét is kinyalhassa?

A beadványait elutasították.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.