Így számolt be az MTI az Együtt hajnali akciójáról

Média
2013 október 31., 06:03
comments 33

Az Együtt már hajnali fél hatkor talpon volt És kiírta a Lánchídra, hogy "Viktor, én is magyar vagyok, de nem Fideszes".

photo_camera Forrás: Együtt 2014 Facebook

A Hvg további pompás fotókat készített az eseményről.

Nézem, mit adott ki erről a nemzeti hírügynökség, hát ezt, pontban 6 óra 20 perckor:

Főváros-közlekedés
Lezárták a Lánchidat

Budapest, 2013. október 31., csütörtök (MTI) - A Lánchidat lezárta a rendőrség - tette közzé a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán.

A 16-os és a 105-ös autóbusz ezért az Erzsébet hídon át közlekedik.
A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

ebz \ blzMTI 2013. október 31., csütörtök 6:20

 

De hopp, néhány perc múlva már meg is érkezik a frissítés, ezt is betűhíven közlöm, ha megengedik:

Lezárták a Lánchidat - FRISSÍTETT (új: rendőrség)

Budapest, 2013. október 31., csütörtök (MTI) - A Lánchidat lezárta a rendőrség - tette közzé a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán. A 16-os és a 105-ös autóbusz ezért az Erzsébet hídon át közlekedik.

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy ismeretlenek egy molinót húztak ki a hídon, ezt távolítják el.

ebz \ blz

MTI 2013. október 31., csütörtök 6:28

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.