Prímet visz a labdarúgás, hallod?

sport
2013 október 31., 13:20

Meg az autósport is. A hétvégén. A közmédia csatornáin. Azt tudták, hogy a Pápa-Kecskemét a közmédiában rangadónak számít? A közmédia a közmédiában megjelent közleményét szó szerint közöljük:

A labdarúgás és az autósport viszi a prímet a hétvégén a közmédia csatornáin látható élő sportközvetítések során.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki közleményéből kiderül, hogy a Forma-1-es Abu Dzabi Nagydíj és a túraautó-világbajnokság kínai versenye mellett a labdarúgó OTP Bank Ligából két rangadó, valamint a magyar-spanyol férfi válogatott kézilabda-mérkőzés is képernyőre kerül a Dunán és az M1-en.

Előbbi csatornán pénteken 19.00 órától a Pápa-Kecskemét élvonalbeli futballmeccs lesz látható, majd szombaton 14.00 órától a Diósgyőr-Ferencváros rangadó, 16.00 órától pedig a Magyarország-Spanyolország férfi kézilabda felkészülési mérkőzés kerül a képernyőre. A Dunán vasárnap reggel 7.45-től a túraautó-vb kínai futamát tekinthetik meg a nézők.

Az M1-en a Forma-1-es Abu Dzabi Nagydíj időmérőjét szombaton 13.45-től, a futamot vasárnap 13.30-tól közvetítik, utóbbit követően 16.20 órás kezdettel pedig az Újpest-Debrecen NB I-es futballmeccs lesz látható a csatornán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.