Az év egyik híre az MTI-ben

Popkult
2013 november 03., 16:44

Hogy miről? Újabb törpdominó dőlt ki az MSZP-ben a bajai videóügy miatt? Vagy az derült ki, hogy Orbánt pont Angela Merkel hallgatta le? Esetleg Dopeman fejbe rúgott egy hungarocell-Horthy-szobrot? Egyik sem.

Justin Bieber kezéből kiütötték a mikrofont egy brazil koncerten.

justin bieber

Az MTI híre vágatlanul:

Kultúra-zene-híresség-Kanada-Brazília
Kiütötték Justin Bieber kezéből a mikrofont egy brazil koncerten

Sao Paulo, 2013. november 3., vasárnap (MTI/dpa) - Feldúltan távozott a színpadról Justin Bieber egy Sao Pauló-i koncerten: valaki egy vizespalackot hajított felé és kiütötte a kezéből a mikrofont.

Helyi médiabeszámolók szerint hiába várták a 19 éves kanadai sztár brazil rajongói, hogy elénekelje nagy slágerét, a Babyt: Justin Bieber idő előtt távozott a színpadról.
Egy Youtube-videóból derült ki, hogy a repülő tárgy, amely kiütötte az énekes kezéből a mikrofont, valószínűleg egy műanyag vizespalack volt.
Justin Bieber az eset után azonnal eltűnt a színpadról és 35 ezer rajongója hiába hívta vissza, nem folytatta a koncertet.
A főleg fiatal lányokból álló közönség a gyorsan véget ért koncert után úgy fogalmazott a helyi médiának: "Ki fog tőle bocsánatot kérni? Ilyen is csak Brazíliában történhet meg".
A helyi idő szerint szombat este rendezett koncert egyébként több mint egy órával később kezdődött.
brr \ pdm

MTI 2013. november 3., vasárnap 17:28

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.