Így pánikol a liftben a feltételezett gyilkos

bűnügy
2013 november 03., 10:40
comments 1

Az alábbi videó egy gyilkossági ügy tárgyalásán került elő, és egy ház biztonsági kameráinak felvételei látszódnak rajta.

Először az látszik, hogy az ausztrál Simon Gittany erőszakkal a lakásukba rángatja menyasszonyát, Lisa Harnumot. Másodpercekkel ezután Lisa Harnum kizuhant a 15. emeleten lévő lakásuk erkélyéről, és szörnyethalt. Gittany állítása szerint megcsúszott, az ügyészség azonban azzal vádolja, hogy lelökte a nőt.

A film liftes jelenetét 69 másodperccel a lakásba rángatás után rögzítette egy másik biztonsági kamera. Az bizonyos, hogy Gittanny teljesen ki van készülve. (gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.